söndag, oktober 23, 2011

Omtumlande veckor

Jag har några omtumlande veckor bakom ryggen och är innerligt glad för att jag hade manuset klart innan allt satte igång.
Först besök av mina föräldrar och syster för att fira föräldrarnas guldbröllop, väldigt trevligt, men de hann inte ens hem innan min svärmor blev sjuk i en akut hjärtattack. Nu, nästan tre veckor senare, har svärmor blivit opererad och fått två nya bypasses och är lyckligtvis på bättringsvägen, även om rehabiliteringen kommer att bli lång.
Och för några dagar sedan kom dottern hem och presenterade sitt livs första pojkvän (trevlig grabb) och då insåg jag att mitt liv håller på att gå in i nästa fas...

Lite stillsamt undrar jag (hoppas jag) om även mitt skrivarliv går in i en ny fas. En utgiven fas...

Nu börjar det lugna ned sig lite runt omkring mig och jag ser fram emot november. NaNoWriMo!! Jag har en härlig romanidé. Kan inte vänta.

Ska ni vara med i NaNoWriMo?

4 kommentarer:

 1. Njae, det ska jag nog inte, annat än rent inofficiellt, Jag har redan börjat, nämligen, men jag kommer jobba med detta manus under hela november (och säkerligen många långa månader därefter...) lycka till! :)

  SvaraRadera
 2. hoppas svärmor kryar på sig snart :)
  det där med nya faser i livet är intressant, tänker själv på sånt ibland och både fruktar det och ser fram emot det...

  SvaraRadera
 3. Hej Monika!
  Jag har precis börjat läsa din blogg och tycker du verkar en sympatisk och trevlig person. Jag önskar dig all lycka med att bli utgiven (det kommer!). Jag hittade till NaNoWriMo via din blogg, jag har hört om projektet innan men inte kollat upp det först nu. Hursom, jag har bestämt mig för att vara med och det ska bli en otroligt spännande resa.

  SvaraRadera

Miljöskildringar och trovärdighet

Det var inte meningen att det skulle gå en månad mellan inläggen, men... Här kommer det i alla fall. Jag är väldigt känslig för trovärdig...