måndag, september 22, 2008

Till bokmässan

Om allt går som planerat ska jag besöka Bokmässan i slutet av veckan.
Jag ska dit för att nätverka, skojar jag, men mest för att få möta gamla bekanta från skrivarkursen i Sevilla, förhoppningsvis träffa några bloggkompisar In Real Life, samt höra vad en av mina försökskaniner tycker om mitt romanmanus. Hon är också på bokmässan, och det mötet ser jag fram emot. Två av mina läsare har jag aldrig mött IRL, vilket egentligen känns lite märkligt.

Dessutom har jag planerat in att gå på flera seminarier. Blir det tid över hoppas jag hinna strosa runt bland alla montrar (det är ju det som är bokmässan egentligen), köpa signerade böcker av Jan Guillou och Jo Nesbö och för övrigt bara andas in böcker.

Om du är där och vill ses för att diskutera debutantens skrivarvedomödor över en kopp kaffe,
maila; monica.olskolk@hotmail.com


4 kommentarer:

 1. Tidpunkter för alla Jan Guillous och Jo Nesbøs signeringar hittar du på Piratförlagets hemsida - www.piratforlaget.se

  Hälsningar,
  Mattias B
  Piratförlaget

  SvaraRadera
 2. jag ska spotta på Marklund om jag ser henne på mässan. Köpte hennes bok "Det finns en särsklid plats..." för några år sedan och nu låter hon sig representeras av en dömd kvinnomisshandlare. Fy fan för dubbelmoral. Hon gör vad som helst för pengar. VAD SOM HELST!

  SvaraRadera
 3. Mattias, tack för tipset. Jag hade hittat Guillous signeringstider men inte Nesbös.

  Kul att förlagsfolk har hittat till Bokskrivardagboken.

  SvaraRadera
 4. Hej Monica!

  Det var roligt att träffa dig på bokmässan! Jag har lagt in bilder på min halvprivata blogg:
  http://romanloppet.blogsot.com
  Där har jag också en utmaning till dig (senaste inlägget, fr 29/9)
  Johanna

  SvaraRadera

Manuset med stort M

Jag antar att alla författare, utgivna eller aspirerande, har ett manus med stort M . M anuset . Det har jag också. Jag har jobbat med de...