torsdag, maj 24, 2012

Bloggpausen fortsätter...

Det är ganska uppenbart.
Men vill bara tala om att jag i förra veckan skrev klart manuset (igen), där andra delen egentligen inte är mer än råmanus.
Nu ska det få ligga och jäsa, helst en månad. Verkar inte vara något problem, jag har inte alls någon lust att titta i det. Är det normalt att vara så trött på manuset? Annars brukar jag ha svårt att hålla mig ifrån det och börjar pilla i det innan det har vilat ordentligt.
Kanske är det hettan.
Eller slutet av skolterminerna (jobbigt för ungarna, betyg måste vara på en viss nivå för att de ska flyttas upp till nästa klass, annars blir det nedflytt till en "lättare" nivå) något som stessar oss föräldrar lika mycket som barnen.
Kanske är det mitt frusterande jobb. Förra lönen snuvades jag på 5 timmar övertid (vet inte om jag kommer att få det, jag jobbar för långsamt, helt enkelt). Funderar på att säga upp mig. Skulle vara synd om jag slutade, jobbet i sig (jag är deltidsanställd, 6 tim vecka, brevbärare, för den som inte vet) tycker jag mycket om, kollegorna också. Och går jättebra att ihop med skrivandet. Samt att jag får god kondition och är ute.
Men det är företaget i sig som suger (vågar skriva det här på bloggen, hoppas ingen läser svenska).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Karin Slaughter on tour

Det är inte så ofta man får träffa författare som man sedan länge har högst uppe på favoritlistan. Michael Connelly befinner sig högt upp p...