söndag, juni 10, 2012

På gång igenÄntligen har jag tagit tag i mitt manus igen, efter ett par veckors paus. Och den pausen var nödvändig. Jag var riktigt nervös när jag började läsa igen, men det släppte ganska snart. Storyn håller! Jag är till och med riktigt nöjd. Jag ska nu redigera (på mitt favoritredigeringsställe, se ovan, trädgården med alla rosor!) och sedan låta det vila några veckor igen. Om allt går bra ska manuset vara klart för inskick i augusti.

4 kommentarer:

 1. Härligt att du är igång igen! Själv har jag precis börjat efter 15 års paus. Använder din blogg som en guide i skrivardjungeln!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte! Vad kul att höra om någon annan som tog en lång paus från skrivandet. Och vad kul att du använder min blogg som guide! Känner mig hedrad! ;)

   Radera
 2. Inskick i augusti skriver du men brukar inte förlagen drunkna i manus då? Lycka tilll i vilket fall som helst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika!
   Jo, du har nog alldeles rätt, skickar man in då, utan att ha haft någon kontakt med förlagen, så riskerar man att drunkna i mängden, tror jag.
   Men eftersom jag håller på med en omskrivning på uppmaning av ett förlag (vars lektör läste och var positiv, men ville att jag skulle skriva om stora delar) och de har lovat att läsa, så...
   Vi kom helt enkelt överens om efter semestrarna, de hade mycket att göra med etablerade författare nu i vår och jag behövde den tiden på mig.

   Radera

Miljöskildringar och trovärdighet

Det var inte meningen att det skulle gå en månad mellan inläggen, men... Här kommer det i alla fall. Jag är väldigt känslig för trovärdig...