söndag 10 juni 2012

På gång igen



Äntligen har jag tagit tag i mitt manus igen, efter ett par veckors paus. Och den pausen var nödvändig. Jag var riktigt nervös när jag började läsa igen, men det släppte ganska snart. Storyn håller! Jag är till och med riktigt nöjd. Jag ska nu redigera (på mitt favoritredigeringsställe, se ovan, trädgården med alla rosor!) och sedan låta det vila några veckor igen. Om allt går bra ska manuset vara klart för inskick i augusti.

4 kommentarer:

  1. Härligt att du är igång igen! Själv har jag precis börjat efter 15 års paus. Använder din blogg som en guide i skrivardjungeln!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Charlotte! Vad kul att höra om någon annan som tog en lång paus från skrivandet. Och vad kul att du använder min blogg som guide! Känner mig hedrad! ;)

      Radera
  2. Inskick i augusti skriver du men brukar inte förlagen drunkna i manus då? Lycka tilll i vilket fall som helst! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annika!
      Jo, du har nog alldeles rätt, skickar man in då, utan att ha haft någon kontakt med förlagen, så riskerar man att drunkna i mängden, tror jag.
      Men eftersom jag håller på med en omskrivning på uppmaning av ett förlag (vars lektör läste och var positiv, men ville att jag skulle skriva om stora delar) och de har lovat att läsa, så...
      Vi kom helt enkelt överens om efter semestrarna, de hade mycket att göra med etablerade författare nu i vår och jag behövde den tiden på mig.

      Radera

NaNoWriMo Dag 9

 Hur går det för alla NaNoWriMo:are där ute? Min start har varit seg. Jag lyckades inte med min stategi att skriva mycket de första dagarna,...