tisdag, mars 16, 2010

Skrivarkursen närmar sig!

På söndag åker jag till London!
Lämnar familjen att klara sig själv en vecka för att ägna mig endast åt mig själv.
Jag har riktig resfeber.

Älskar förresten att resa. Helst om det sker med tåg. Hoppas att jag ska slippa förseningar och annat elände. Det ska bli kul att resa med Eurostar.

Och jag ser mycket fram emot skrivarkursen och författarcoachingen. Att få träffa likasinnade, det är enormt roligt. Jag är inte bortskämd med det.

Mitt skrivande i sig behöver en boost. Den som känner till denna blogg vet att mitt skrivarsjälvförtroende går upp och ned.
Just nu ned. Eller så är det PMS...
Jag tror i alla fall inte att mitt skrivande har någon framtid. Just nu, alltså...

Sedan börjar jag fundera på nya projekt (jag har nog åtminstone tre romanidéer på papper/dator och i huvudet) och det ser ljusare ut. Nya idéer lever ofta sitt eget liv även om jag personligen är övertygad om att jag inte kan skriva.

Jag ska också leta miljöer. En del av mitt nuvarande skrivarprojekt, en roman utspelar sig till viss del i London. Så på med bra skor och laddad med kamera.

Vi hörs när jag lyckas hitta WIFI.

2 kommentarer:

  1. Har för mig att alla Starbucks har fri Wifi. Nu är det iofs inte billigt att fika där, men...

    Du kan ju hävda, för dig själv åtminstone, att du gör research ;)

    SvaraRadera
  2. Jag får väl skriva blogginlägget innan, göra ett snabbt besök på Starbucks, köpa en liten cappuccino, dricka upp den medan jag snabbt kopplar upp mig till Blogger...

    Nej, det ska finnas fler fik med fritt internet. Vi har minst två "engelsmän" med på kursen, de vet nog.

    SvaraRadera

Karin Slaughter on tour

Det är inte så ofta man får träffa författare som man sedan länge har högst uppe på favoritlistan. Michael Connelly befinner sig högt upp p...