måndag, juli 26, 2010

Sommarskrivande

Miljöbyte brukar vara bra för skrivandet. Nu sitter vi i stugan i Bohuslän och har nästan bara haft fint väder (förutom igår, regn och 13 grader varmt).
Men jag har inte hunnit ägna mig mycket åt mitt utskrivna råmanus. Svärmor har varit på besök en och halv vecka och även om det är trevligt, så blir det inte mycket tid över till författandet. Mest museumbesök, Paddanturer och stunder vid havet. Läst en del har jag dock gjort.

Men under en stulen stund med lugn och ro (resten av familjen är och spelar golf) inser jag att det är bra med några veckors paus från skrivarprojektet. Jag läser nu manuset med vilat sinne och vaknare öga. Härligt!

Och att jag har hunnit plöja genom en del böcker om Afrika hjälper också. Manuset ska få lite mer kött på benen.

2 kommentarer:

  1. Jag har följt dig sedan jag fick tanken på att ge ut min bok Cancerkarusellen på eget förlag. Idag har jag startat upp Ord Text Mening och precis släpt Fru Bengtssons andlig auppvaknande. En bok skriven av Caroline L Jensen som för ett par år sedan gjorde succè debut med sin bok Champagneflickan.
    Jag har mycket pågång. Kolla in min hemsida www.ordtextmening och bloggen www.annalindvallolsson.se/blogg
    Kanske något för dig?

    SvaraRadera

Miljöskildringar och trovärdighet

Det var inte meningen att det skulle gå en månad mellan inläggen, men... Här kommer det i alla fall. Jag är väldigt känslig för trovärdig...